Ajankohtaista

07 kesäkuu 2023 | 17.50

MEDigi Peda-Forum-päivillä 7. - 8.6. Tampereella

Korkeakoulupedagogiikan päivät järjestetään 6.-8.6.2023 Tampereella Hervannassa teemalla "Kohti kestävää korkeakoulupedagogiikan toimintakulttuuria".

Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum 2023 on vuosittain järjestettävä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pedagogiikan konferenssi. Korkeakoulupedagogiikan päivien – Pedaforum 2023:n tavoitteena on jakaa kokemuksia hyvistä käytännöistä ja tietoa korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta laadukkaan oppimisen edistämiseksi ja opetuksen kehittämiseksi. Pedaforum kokoaa monipuolisesti opetuksen, ohjauksen, opintohallinnon asiantuntijoita sekä muita korkeakouluopetuksesta ja -tutkimuksesta kiinnostuneita osallistujia.

MEDigi on mukana kertomassa sekä MEDigi-kehittämistyöstä (suullinen esitys) että tietovarannosta (posteri). Esityksen otsikko on Lääketieteen alojen kansallinen yhteistyö rikastaa pedagogista toimintakulttuuria. Posterissa kuvataan tietovarannon kehittämistä ja se on työstetty yhteistyössä CSC:n kanssa. Sekä posteri että suullinen esitys ovat to 8.6., tervetuloa seuraamaan MEDigiä, jos olet Peda-Forum-päivillä!