Ajankohtaista

14 lokakuuta 2022 | 14.33

Opiskelijat ratkovat virtuaalisia potilastapauksia

MEDigi-hankkeen (2018 - 2021) aikana kehitettiin MediOppi-koulutusympäristö, jonka avulla voi tehdä opiskelijoille potilastapauksia ratkaistavaksi pelillistämistä hyödyntävässä potilassimulaattorissa. MediOppi on otettu MEDigin myötä kaikissa yliopistoissa, jotka tarjoavat lääke- ja hammaslääketieteen opetusta. MediOpin potilastapaukset simuloivat todellista vastaanottoa. Käytössä on valmiina satoja kysymyksiä, status-, laboratorio-, kuvantamis- ja muita tutkimuksia. Sovellus myös antaa palautetta opiskelijan suoriutumisesta, diagnostiikasta ja jopa rahankäytöstä!

Lukukauden 2022- 2023 aikana opiskelijat pääsevät ratkaisemaan potilastapauksia itsenäisesti ilman, että ne kytketty mihinkään tiettyyn opintojaksoon. Kuukausittain julkaistaan uusi potilastapaus ja lisäksi aiempia potilastapauksia pääsee myös ratkaisemaan.

Opettajille järjestämme MEDigi-yhteistyössä MediOpin käyttökoulutuksia, seuraava on 2.12. klo 9 -11. Ilmoittautumislinkki päivitetään tähän myöhemmin. Lisäksi opettajille tarjotaan MediOpin opettajafoorumia, johon voi tulla kuulolle tai pohtimaan MediOpin käyttöön liittyvää haastetta. Seuraava opettajafoorumi 1.11. klo 10.00 - 10.45, ilmoittaudu tästä 

Myös opettajat voivat halutessaan ratkoa kuukauden potilastapauksia! Tästä pääset ratkomaan potilastapauksen.