Tapahtumakalenteri

E-health-seminaaripäivä – Tulevaisuuden terveydenhuoltoa luomassa, Oulu

Hands-on-palautetta terveydenhuollon ammattilaisilta v. 5.0

Kutsumme terveys- ja hyvinvointiteknologian yrityksiä tekemään tulevaisuuden terveydenhuoltoa e-health-seminaaripäivän yhteyteen järjestettäviin tuotteiden ja -palveluiden hands-on-kokeiluihin 2.4.2020. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden esitellä terveydenhuollon digitalisaation ja sähköisten terveyspalvelujen, sovellusten ja tuotteiden tarjoamia mahdollisuuksia lääketieteen valmistumisvaiheen opiskelijoille. Haluamme parantaa lääketieteen ammattilaisten valmiuksia ottaa yritysratkaisuja mukaan käytännön työhönsä sekä kehittää ratkaisuiden hankintaan liittyviä näkökulmia.

Toivomme mukaan kattavasti yrityksiä e-health-sektorin eri osa-alueilta. Erityisesti toivomme mukaan kansalaisten itsensä käyttöön tarkoitettuja sovelluksia ja tuotteita, joita ammattilaisten toivotaan osaavan paremmin hyödyntää työssään. Myös lääkärien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten työhön liittyvät digitaaliset sovellukset ja apuvälineet sekä etäkonsultaation mahdollistavat ja päätöksenteon tuen työkalut kuten tekoälyratkaisut ovat erittäin tervetulleita. Kevään 2020 e-health-seminaari on järjestyksessään jo viides ja Oulun Yliopiston Lääketieteellinen tiedekunta toimii OuluHealth-yhteistyökumppaneineen tilaisuuden järjestäjänä.

Tutustu ohjelmaan: https://ouluhealth.fi/event/e-health-seminaaripaiva-tulevaisuuden-terveydenhuoltoa-luomassa/

Aika: 2.4.2020 (n. klo. 8:00-16:00)
Paikka: OYS TestLab ja Kliinisten taitojen keskus Knoppi (L3-kaari, OYS) sekä Kieppi (Lääketieteellinen tiedekunta, Aapistie 5A, Oulu)
Ilmoittautuminen 1.3.2020 mennessä.

Järjestäjä

Oulu Health, Oulun yliopisto; LTK, MEDigi-hanke

to 02. huhtikuu 2020

08.30-16.00


Lääketieteellinen tiedekunta, Oulun yliopisto