Tapahtumakalenteri

UNIPS – yliopistopedagogiikkaa verkossa 6.5.2020 klo 14.30 - 15

UNIPS -hankkeessa on kehitetty sähköistä, yliopistopedagogista ja itseopiskelumahdollisuuden tarjoavaa oppimisympäristöä yliopisto- ja korkeakouluopettajille. 

UNIPS (University Pedagogical Support)-sivuilta https://unips.fi/ löydät yliopistopedagogiikalle varatun oppimisalustan. Kaikki vierailijat ovat tervetulleita opiskelemaan moduuleja itsenäisesti. Suomalaiset UNIPS-kumppaniyliopistojen opettajat ja tohtorikoulutettavat voivat käydä pieniä verkkokursseja saadakseen opintopisteitä. Moduulien tarkoituksena on tukea yliopisto-opettajia antamalla avaimet omien ajatusten ja käsitysten reflektointiin koskien opettamista ja oppimista korkeakouluissa.

 

MEDIgi-webinaarin kouluttajana toimii Mari Berg, Itä-Suomen yliopistosta: “Olen koulutukseltani KM ja aikuisopettaja, valmistuin Itä-Suomen yliopistosta 2015. Olen työskennellyt UEFilla yliopistopedagogiikan suunnittelijana syksystä 2017 lähtien. Aluksi toimin suomenkielisen yliopistopedagogisen PD-koulutuksen (professional development) vastuuhenkilönä ja 1/2020 lähtien englanninkielisen yliopistopedagogisen koulutuksen suunnittelijana”.

 

Osallistu tästä https://uef.zoom.us/j/583656554

Järjestäjä


ke 06. toukokuu 2020

14.30-15.00